Anti aging & Estetic centar Valentina - Dobrodosli

Introlipoterapija (aqualyx)

Intralipoterapija predstavlja dragocenu, efektivnu alternativu za liposukciju ili za druge hirurške procedure. Prednost ove metode je u vrlo malom broju uboda (1-4), praktično je bezbolna. Moguća oštećenja kože su minimalna.

Primenjuje se upotrebom specijalnih igala i posebne tehnike ubrizgavanja, tako da je najčešće bez upotrebe topikalne anestezije i praktično je bezbolna.Ona je dakle blaža i sigurnija procedura koja rezultira sa manje trauma, sa manje rizika. Organizmu nanosi manje štete i nema potrebe za bolovanjem.Posle intenzivnog i dugogodišnjeg istraživanja Prof. Dr Motolese je izumeo novi i siguran proizvod Aqualyx® koji je sada i kod nas registrovan a medicinski je bezbedan.

Aqualyx uništava masne ćelije u lokalizovanim anatomskim oblastima.Masno tkivo ispod kože ispunjava bitne i neophodne funkcije našeg tela, pruža nam mehaničku zaštitu, ima izolirajuću funkciju od hladnoće i deluje kao depo energije. Često nam genetika određuje na kojim delovima tela se nagomilavaju masne naslage.

Intralipoterapijom se uspešno dovodi do značajne redukcije lokalizovanog masnog tkiva na tretiranim zonama i kod žena i kod muškaraca.

Koje zone mogu biti tretirane Aqualyx-om – Intralipoterapijom:

Ovaj postupak za razlaganje masnih naslaga može biti primenjen na svim delovima tela, jednako kod muškaraca kao i kod žena.

– Podbradak i linija donje vilice – Nadlaktice – Masni nabori na leđima – Stomak – Struk – Kukovi – Bokovi – Unutrašnje i spoljnje strane butina – Kolena – Jahaće pantalone – Zadnjica – Naslage u liniji brushaltera – Grudi (kod muškaraca)

 

aqualyx-5

 

Aqualyx je u stvari depo zučnih soli koje nas organizam normalno proizvodi i koje učestvuju u metabolizmu masti. Posto je depo , preparat otpusta zučne soli postepeno 21 dan na mestu aplikacije tako da se tope masne naslage bas tamo gde zelimo ,odnosno gde smo preparat injekciono aplikovali . Zbog toga je ovaj tretman komforan, bezbolan, radi se jedanput mesečno. Broj tretmana 1-4

Broj ampula -falkona -ako je manja regija na pr.podbradak ili nadlaktice 1.tada nema potrebe redukovati ishranu jer to je samo korekcija oblika. Ako se radi celo telo ( stomak , bokovi , ledja..) broj falkona je max .3 i tada se već savetuje redukcija ishrane i lagane vezbe da bi ceo tretman bio delotvorniji.

Prednost u odnosu na mezoterapijsku lipolizu: tretman je apsolutno bezbolan i komforan , bez modrica , radi se samo jednom u mesec dana , mali broj uboda 1-4 ,za razliku od mezoterapije gde ide mnogo vise uboda.
Tretman Introlipoterapije -Aqualyx mogu izvoditi samo specijalno obučene i sertifikovane osobe sa medicinskim znanjem i iskustvom.

 

Pre i posle tretmana

aqualyx-pp1