Anti aging & Estetic centar Valentina - Dobrodosli

Ostale usluge

Depilacija

U salonu radimo depilaciju hladnim i toplim voskovima, uglavnom spanske proizvodnje. Radi se depilacija svih delova tela gde postoji potreba kao i po zelji klijenta.

Toplim voskovima (puter, makadamija..)  tretiramo meke i osetljive delove koze na primer – oreole oko bradavica, muskih i zenskih, prevoje na koži, grudi, pazuh , intimna depilacija (brazilka). Vazno je napomenuti da se voskovi bacaju odmah posle prve upotrebe, tj. sve je za jednokratnu upotrebu, tako da su sterilnost i higijena na najvisem nivou.

Kod nekih postoji misljenje da je hladna depilacija bolnija , da se dlake u korenu zakidaju, ali nije tako. Pored individualne osetljivosti svakoga od nas , to zavisi od kvaliteta voska i u najvećoj meri od stručnosti kozmetičara koji izvodi depilaciju. Zahvaljijući kvalitetnim voskovima na uljanoj bazi i iskustvu i stručnosti kozmetičara kod nas tretman depilacije bilo koje regije tela, pa čak i imtimna depilacija -brazilka, moze da bude prijatno i opustajuće iskustvo a ne nesto neprijatno i bolno.

Za one najosetljivije postoji anestezija–lidokain u spreju. Iritacija koze posle depilacije ne postoji ili je svedena na najmanju moguću meru zahvaljijući raznim aromatičnim i lekovitim uljima i enzimskoj i umirujićoj peni koja dezinfikuje kozu i usporava rast dlake.

Medicinski pedikir

Pored već ostalog što smo naveli, radi se obrada uraslih noktiju ili protetika deformisanih noktiju. Po potrebi se daje lidokain u spreju ali uglavnom se radi sa velikom pažnjom i sterilnim  instrumentima tako da pacijent oseti minimalan bol ili nelagodnost. U svakom slučaju rešava se problem koji vas muči, možda i mesecima.

Farbanje obrva i trepavica

Farbanje obrva i trepavica specijalnim bojama za oči sa malim procentom kiselina apsolutno neškodljivim za oči, ne izazivaju alergiju i mogu se kontinuirao koristiti neograničeno dugo.

Koriste se austrijske i nemačke boje dr.Pauli i Augenblick. Posle tretmana obrve i trepavice su izrazajnije , dlaka sjajnija i izgled lepsi . Uspesno prekriva i sede dlake. Idealna zamena za maskaru posebno u letnjim mesecima .Nijense su od svetlo smedjih do crnih i za trepavice plavetno crna.

Sam proces rada je oko 25-30min a rok trajanja mesec do mesec ipo.

Minival trepavica

Je idalan za osobe sa ravnim ili retkim trepavicama jer daje vizuelnu punoću iliti volumen trepavica i daje izražajniji pogled.

Kiseline koje se koriste su blage i nekškodlljive i mogu se kontinuirano ponavljati neograničeno dugo. Efekat traje oko mesec do mesec ipo dana, a sam proces rada sat vremena.