Pedikir

PEDIKIR

Da bismo vodili brigu o svojim stopalima, potrebno je raditi pedikir u proseku jednom mesečno u proseku leti, a zimi jednom u mesec, dva.

Estetski pedikir

Pedikir podrazumeva natapanje stopala u toploj kupki, sa mirišljavom morskom solju uz blagu vibro masažu. Zatim skidanje zadebljanja kože, turpijanja (radi izednačavanja), obrade žuljeva i kurjih očiju, obrada zanoktica i poliranje i oblikovanje noktiju, piling stopala, masaža uz hranljivu kremu i eterična ulja. Na kraju je lakiranje, koje može biti frenč ili lakovima u boji po želji klijenta.

Medicinski pedikir

Pored već ostalog što smo naveli, radi se obrada uraslih noktiju ili protetika deformisanih noktiju. Po potrebi se daje lidokain u spreju ali uglavnom se radi sa velikom pažnjom i sterilnim  instrumentima tako da pacijent oseti minimalan bol ili nelagodnost. U svakom slučaju rešava se problem koji vas muči, možda i mesecima.

medicinski-pedikir

 

Polu pedikir – Radi se u slučajevima kada nije potrebna kompletna nega, znači ili obrada noktiju i zanoktica ili žuljevi.

Trajni frenč – Na nogama, podrazumeva ojačavanje gelovima i ukrašavanje. Radi se najčešče u letnjem periodu, mada po želji može i bilo kada. Traje oko 2 meseca

Vreme trajanja pedikira je oko sat vremena – Cena 950 din

Polupedikir – 30 do 40 min Cena 600 din

Medicinski pedikir – Oko 1.30 min Cena 1200 din

Trajni frenč i ojačavanje – Cena 1600 din – Sa pedikirom 2300 din

- Estetski
- Medicinski (urasli nokti, žuljevi, kurje oci i ostali problem)
- SPA pedikir