Tretmani lica

Tretmane lica radimo kombinovanim preparatima poznatih kozmetičkih kuća za profesionalnu kozmetiku, kao što su:

Ella Bache – Dr Pauli i Temt – Aquatonale – Biodroga – Dr Murad – Gigi – RVB – i ostale… jer smo uzeli najbolje za odredjene probleme i tipove kože.

Tretmani lica

- Medicinsko higijenski (aknozna i problematična koža)
- Enzimski tretmani
- Regenerativni i energetski tretman oko očiju
- Tretmani liftinga i anti age program
- Biološki tretmani lica – lice, vrat i dekolte
- Dermoabrazija
- Lacrima i Neostrata hemijski piling- medicinske kiseline: lečenje akni, smanjvanje ožiljaka od akni, izbeljivanje hiperpigmentacija, stimulacija fibroblasta, redukcija bora, regeneracija kože.

Centar je sertifikovan za izvođenje Neostratinog hemijskog pilinga i edukaciju klijenata za produženu kućnu negu. Tretmani su uskladeni prema tipu i stanju kože, a zahvaljujući naprednoj tehnologiji, iritacija nakon tretmana je svedena na minimum.

Tretmani lica

Higijenski tretman

Za optimalnu negu poreporučuje se po jedanput u svakom godišnjem dobu, a minimalno dva puta godišnje uz odabir preparata koji odgovaraju tipu i stanju kože. Sastoji se od pripreme kože za rad, masaže (ako ne postoje akne i ako je osoba iznad 25 godina), otvaranje pora vapozonom ili termo maskom, čišćenja komedona, piling i lekovita desifinkcijuća smirujuća maska.
Sam proces rada traje oko sat i 15 min do 2 sata.

Poseban osvrt se daje na mlade osobe u adolescentskom dobu (pubertetske akne, masna seboreična koža, mnoštvo komedona) gde se može početi sa negom već od 14 – 15 god, odnosno kada potreba za to zahteva.
Svi su preparati prirodni, prilagodjeni mladoj koži, biljno – mineralnog porekla i medicinski provereni.

Pregled kože kao i saveti za dalju negu su besplatni. Tretmane radi diplomirani kozmetolog.

Tretman lica – Kompletan

Tretira se lice, vrat, dekolte, kao i predeo oko očiju. Priprema kože za tretman, intenzivna  masaža, čišćenje komedona, dezinfekcija, piling, umirujuća maska, hidratišuća ili lifting… posebno maske za dekolte i predeo oko očiju a zavisi od godina i stanja kože klijenta. U ovom kompletnom tretmanu se dobija sve što je koži potrebno.
Vreme trajanja 2 – 2.30 min.

AHA tretman – Voćne kiseline

Glikolne ili voćne kiselsine imaju za cilj da poboljšaju strukturu kože, ubrzaju metabolizam ćelija, regulišu lučenje sebuma, skupljaju pore, deluju na ublažavanje bora, kao i na ublažavanje već  postojećih, Izbeljivanje fleka ili pigmentnih mrlja na koži, regulišu Ph faktor kože i jako pomažu u lečenju početnih stadijuma akni.
Kontraindikacije su samo akutni stadijum akni i sunčanje – bilo solarijum ili prirodno sunce jer koža postaje foto senzibilna par dana posle tretmana.
Za rešavanje nekog problema na primer, akne, masna ili suva koža, fleke i drugo… preporučuje se serija od 6 tretmana (jedan do dva nedeljno). Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana.
Posle tretmana koža je prosvetljena, glatka, i zategnuta, blago rumena zbog ubrzane cirkulacije i nema nuspojava. Tretman se može raditi već od 15-te godine i preporučuje se kako ženskom polu tako i muškarcima.
Vreme trajanja tretmana je oko sat vremena.

Cena: od 1500 din

Miolift tretman

Može da se radi od 26 god kao preventiva jednom u mesec ili dva, ili kao serija tretmana od 32-ge godine. Nije vezan za godišnja doba kao voćne kiseline i može se raditi u bilo kom mesecu. Deluje na podizanje tonusa kože, ublažavanje već postojećih bora, učvršćivanje kože.
Ceo tretman traje oko 80 do 90 minuta. Sastoji se od intenzivne ručne masaže lica, vrata i dekoltea, onda tretman blagim galvanskim strujama u pet programa oblika i frekfencije u trajanju od oko 40 min i završava kolagenom fazom gde se stavljaju maske sa hitinom, kolagenom ili hijelurunskom kiselinom a sve zavisi od stanja kože.
Efekat je vidljiv već posle prvog tretmana, nema nuspojava, samo ste lepi osveženi i blistave kože.
Tretman je namenjen kako ženama tako i muškarcima.

Kombinacija miolift i voćne kiseline

Je idealna za osobe sa zahtevnom kožom posle 32 god. Radi se jednom mesečno kao intenzivan tretman. Vreme trajanja tretmana je 2 sata.

Mikrodermoabrazija

 

Mikrodermoabrazija je kontrolisana abrazija – mehanički piling mrtvih ćelija epiderma preparativnom kozmetikom Biodroga. Pilingom se šalju signali u dublje slojeve kože, čime se podstiče stvaranje kolagena i elastina od strane fibroblasta. Neposredno po završenom tretmanu koža izgleda glatkije i svežije. Sve aktivne supstance nanete na kožu posle MDA prodiru lakše u derm.

MDA se može kombinovati sa ultrazvukom, laserom i dermo-elektroporacijom (mezoterapija bez igle). Idealna je priprema koze i za druge kozmetičke tretmane.

+ Ultrazvuk pomaže apsorpciju aktivnih supstanci, a dubokom mikromasažom podstiče ćelijski metabolizam.

+ Dermo-elektroporacijom se posle MDA omogućava lakši prodor aktivnih supstanci u dublje slojeve derma gde ostvaruju svoju biološku aktivnost.
Ko može da radi MDA?

+ Svi tipovi kože
+ Masni tipovi kože
+ Aknozne kože sa izuzetkom upalnih procesa
+ Postaknozni ožiljci
+ Strije
+ Bore

Mikrodermoabrazija je tretman za podmlađivanje kože koji poboljšava izgled sive kože, kože sa hiperpigmentacijama, finim linijama, pegama i kožu zahvaćenu foto starenjem.
Kako se radi mikrodermoabrazija?

Mikrodermoabrazija ili Microhydrabrasion je kontrolisan mehanički piling koji uklanja nečistoće i odumrle ćelije epidermisa. Dubina delovanja se može podesiti u zavisnosti od regije koja se tretira. Nakon tretmana mikrodermoabrazije koža je glatka i čista.
O tretmanu mikrodermoabrazija

Tretman je prijatan i traje oko 30 minuta. Neophodno je ponavljati tretman dok se ne postignu željeni rezultati. Takođe, mikrodermoabrazija se može kombinovati sa drugim tretmanima kako bi se poboljšali rezultati.Ako se radi samostalno, tj.bez kombinacije sa drugim tretmanima , MDA nastavljamo sa hidrirajućom ili nutritivnom maskom i zavrsavamo odgovarajućom serumom tako da bude odličan i kompletan tretman nege.

MDA mozemo raditi samostalno kao tretman ili kao uvod i pripremu za druge intenzivnije tremane.
Moguće je blago rumenilo koje prolazi posle 10-ak min.
Prednosti mikrodermoabrazije

• Poboljšanje izgleda sive kože
• Poboljšanje kože oštećene sunčevim zracima
• Smanjenje finih linija
• Redukcija akni i mitisera
• Blagi piling koji poboljšava izgled kože
• Smanjenje proširenih pora
• Čišćenje pora
• Redukcija ožiljaka od akni