Tretmani lica

Tretmane lica radimo kombinovanim preparatima poznatih kozmetičkih kuća za profesionalnu kozmetiku, kao što su:

Ella Bache – Dr Pauli i Temt – Aquatonale – Biodroga – Dr Murad – Gigi – RVB – i ostale… jer smo uzeli najbolje za odredjene probleme i tipove kože.

Tretmani lica

- Medicinsko higijenski (aknozna i problematična koža)
- Enzimski tretmani
- Regenerativni i energetski tretman oko očiju
- Tretmani liftinga i anti age program
- Biološki tretmani lica – lice, vrat i dekolte
- Dermoabrazija
- Lacrima i Neostrata hemijski piling- medicinske kiseline: lečenje akni, smanjvanje ožiljaka od akni, izbeljivanje hiperpigmentacija, stimulacija fibroblasta, redukcija bora, regeneracija kože.

Centar je sertifikovan za izvođenje Neostratinog hemijskog pilinga i edukaciju klijenata za produženu kućnu negu. Tretmani su uskladeni prema tipu i stanju kože, a zahvaljujući naprednoj tehnologiji, iritacija nakon tretmana je svedena na minimum.

Tretmani lica

Higijenski tretman

Za optimalnu negu poreporučuje se po jedanput u svakom godišnjem dobu, a minimalno dva puta godišnje uz odabir preparata koji odgovaraju tipu i stanju kože. Sastoji se od pripreme kože za rad, masaže (ako ne postoje akne i ako je osoba iznad 25 godina), otvaranje pora vapozonom ili termo maskom, čišćenja komedona, piling i lekovita desifinkcijuća smirujuća maska.
Sam proces rada traje oko sat i 15 min do 2 sata.

Poseban osvrt se daje na mlade osobe u adolescentskom dobu (pubertetske akne, masna seboreična koža, mnoštvo komedona) gde se može početi sa negom već od 14 – 15 god, odnosno kada potreba za to zahteva.
Svi su preparati prirodni, prilagodjeni mladoj koži, biljno – mineralnog porekla i medicinski provereni.

Pregled kože kao i saveti za dalju negu su besplatni. Tretmane radi diplomirani kozmetolog.

Tretman lica – Kompletan

Tretira se lice, vrat, dekolte, kao i predeo oko očiju. Priprema kože za tretman, intenzivna  masaža, čišćenje komedona, dezinfekcija, piling, umirujuća maska, hidratišuća ili lifting… posebno maske za dekolte i predeo oko očiju a zavisi od godina i stanja kože klijenta. U ovom kompletnom tretmanu se dobija sve što je koži potrebno.
Vreme trajanja 2 – 2.30 min.

AHA tretman – Voćne kiseline

Glikolne ili voćne kiselsine imaju za cilj da poboljšaju strukturu kože, ubrzaju metabolizam ćelija, regulišu lučenje sebuma, skupljaju pore, deluju na ublažavanje bora, kao i na ublažavanje već  postojećih, Izbeljivanje fleka ili pigmentnih mrlja na koži, regulišu Ph faktor kože i jako pomažu u lečenju početnih stadijuma akni.
Kontraindikacije su samo akutni stadijum akni i sunčanje – bilo solarijum ili prirodno sunce jer koža postaje foto senzibilna par dana posle tretmana.
Za rešavanje nekog problema na primer, akne, masna ili suva koža, fleke i drugo… preporučuje se serija od 6 tretmana (jedan do dva nedeljno). Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana.
Posle tretmana koža je prosvetljena, glatka, i zategnuta, blago rumena zbog ubrzane cirkulacije i nema nuspojava. Tretman se može raditi već od 15-te godine i preporučuje se kako ženskom polu tako i muškarcima.
Vreme trajanja tretmana je oko sat vremena.

Cena: od 1500 din

Miolift tretman

Može da se radi od 26 god kao preventiva jednom u mesec ili dva, ili kao serija tretmana od 32-ge godine. Nije vezan za godišnja doba kao voćne kiseline i može se raditi u bilo kom mesecu. Deluje na podizanje tonusa kože, ublažavanje već postojećih bora, učvršćivanje kože.
Ceo tretman traje oko 80 do 90 minuta. Sastoji se od intenzivne ručne masaže lica, vrata i dekoltea, onda tretman blagim galvanskim strujama u pet programa oblika i frekfencije u trajanju od oko 40 min i završava kolagenom fazom gde se stavljaju maske sa hitinom, kolagenom ili hijelurunskom kiselinom a sve zavisi od stanja kože.
Efekat je vidljiv već posle prvog tretmana, nema nuspojava, samo ste lepi osveženi i blistave kože.
Tretman je namenjen kako ženama tako i muškarcima.

Kombinacija miolift i voćne kiseline

Je idealna za osobe sa zahtevnom kožom posle 32 god. Radi se jednom mesečno kao intenzivan tretman. Vreme trajanja tretmana je 2 sata.

Fito piling

Svi sastojci fitopilinga su prirodni, biološki aktivni preparati. Fitopiling ne samo da izaziva brzo ljuštenje površinskog sloja kože nego i aktivno utiče na normalizaciju metabolizma kože, obnavljanju turgora (elastičnost), i zategnutosti kože. Biološko delovanje pilinga se ostvaruje putem poboljšanja metabolizma tkiva. Za razliku od drugih vrsta pilinga fitopiling ima produženo delovanje što znači da se već posle dva, tri tretmana vidi veće poboljšanje kože.
Indikacija:
Hiperkeratoza
Akne
Masna koža sa proširenim porama
Ožiljci kao posledica akni
Hiper pigmentacija
Profilaktika starenja kože

Vreme trajanja tretmana 1.20 min

Masaža lica

Priprema kože za masažu, dezinfekcija, po potrebi piling, i  intenzivna masaža u trajanju oko 35 minuta, a na kraju odgovarajuća krema.
Vreme trajanja tretmana je oko 50 min

Farbanje obrva i trepavica specijalnim bojama za oči sa malim procentom kiselina apsolutno neškodljivim za oči, ne izazivaju alergiju i mogu se kontinuirao koristiti neograničeno dugo.

Koriste se austrijske i nemačke boje dr.Pauli i Augenblick. Posle tretmana obrve i trepavice su izrazajnije , dlaka sjajnija i izgled lepsi . Uspesno prekriva i sede dlake. Idealna zamena za maskaru posebno u letnjim mesecima .Nijense su od svetlo smedjih do crnih i za trepavice plavetno crna.

Sam proces rada je oko 25-30min a rok trajanja mesec do mesec ipo.

Cene:
- obrve – 500 din
- trepavice – 500 din

Minival trepavica

Je idalan za osobe sa ravnim ili retkim trepavicama jer daje vizuelnu punoću iliti volumen trepavica i daje izražajniji pogled.

Kiseline koje se koriste su blage i nekškodlljive i mogu se kontinuirano ponavljati neograničeno dugo. Efekat traje oko mesec do mesec ipo dana, a sam proces rada sat vremena.

Cena: 1500 din