Anti aging & Estetic centar Valentina - Dobrodosli

Purebeau fibroblast

PUREBAEU FIBROBLAST: Revolucinarni neoperativni lifting koze

Najefikasniji tretman zatezanja koze u svetski poznatim dermatoloskim i kozmetoloskim centrima

 

Šta je Purebaeu Fibroblast ?

To je nova , revolucionarna tehnologija u zatezanju ( liftingu ) koze koja u svom radu koristi plazma energiju. Poreklom je iz Nemačke sa sedistem u Berlinu. Za razliku od par drugih firmi koje u svom radu , takodje koriste plazma energiju, Purebaeu Fibroblast je usavrsio posebnu tačkastu metodu rada koja daje vrhunske rezultate na veliko zadovoljstvo svojih klijenata.

Ovom tehnologijom se mogu uspesno tretirati sve regije koze lica i tela : podizanje i zatezanje očnog kapka , redukcija viska koze, redukcija bora oko nosa i usta , zatezanje podbratka i vrata, , bore smejalice oko očiju i dr…Najbolji i najefikasniji rezultati su upravo na onim zonama gde je koza izgubila na elastičnosti -zatezanje očnog kapka , donja trećina lica, vrat i podbradak i fine vertikalne bore kod uha. Na tim regijama koze rezultati tretmana su znatno efikasniji od do sada poznatih estetskih tretmana ( mezoterapija , mezo niti i dr.)

Purebaeu Fibroblast je neagresivna , neoperativna metoda zatezanja , odnosno , redukcije koze u kojoj glavnu ulogu igra tkz.plazma blic, elektrostatičko praznjenje koje se formira na samom vrhu igle Fibroblast aparata. U kontaktu sa kozom , plazma blic formira mikromilimetarsku tačku na kozi. Istog trenutka kolagena vlakna u kozi se refraktuju( skupljaju ) i na taj način dolazimo do značajne redukcije , odnosno zatezanja koze. Rezultati su dugotrajni na veliko zadovoljstvo klijenata.

Kako izgleda i kako deluje Purebaeu Fibrobalst tretman ?

Posle razgovora s klijentom, osluskivanja zelja i detaljnog pregleda, tretman započinje cisćenjem koze i nanosenjem anestetika u kremi, koji sprečava bilo kakav osećaj neprijatnosti na kozi .Anestetik stoji na kozi oko 40min Nakon pripremne procedure i skidanja anestetika uz vesto upravljanje Fibroblast aparatom plazma blic prelazi sa vrha igle aparata na kozu gde stvara mikro tačkicu koja refraktuje okolno tkivo . Tom specijalnom tačkastom metodom dovodimo kozu do vidljivog zatezanja . Rezultat je vidno zategnuta koza jos u toku samog tretmana. Posle tretmana dezinfekcija i zastitna odgovarajuća krema.

Broj tretmana ?

Prvenstveno zavisi od stanja koze , starosnog doba klijenta kao i od toga koliki rezultat zelimo. Da bi smo postigli optimalan rezultat , potrebno je ponoviti tretman posle 6 do 8 nedelja. Broj tretmana od 1 do 4

Post nega i zaceljenje ?

U toku samog tretmana formiraju je male tačkie-krastice koje same otpadnu posle 5 -7 dana. Za to vreme koristi se odgovarajuća krema i sminka. Kada krastice otpadnu , koza je crvenkasta i polako prelazi u bledu roze boju. U zavisnosti od dela koze koji se tretira kao i od tipa koze klijenta taj period je oko dve nedelje pa čak i mesec ipo kod svetlih i jako osetljivih koza , do potpunog ujednačenja boje. U tom periodu se koriste kreme u boji sa zastitnim faktorom ili tecni puder. Detaljne savete o post nezi dobićete prilikom tretmana ili na pregledu pre tretmana.

 

Vazna napomena !

Posle tretmana koza je fotosenzibilna i nije dozvoljeno sunčanje dok koza ne poprimi svoju boju do dva meseca. Koriste se kreme sa zastitnim faktorom. To se ne odnosi na normalno funkcionisanje i odlazak na posao već za namerno sunčanje , solarijum. Primenjivati savete za post negu! Krastice nikako ne skidati nasilno , one same otpadnu posle 5-7 dana. Kada krastice spadnu , dozvoljen je sport , sauna , plivanje .

Razgovor i pregled pre tretmana su jako bitni. Potrebno je da saznamo sta klijent zeli i sta se moze tretmanom postići Objasniti koliki se rezultat moze postići u jednom tretmanu, objasniti post negu. Bitna pitanja su da li klijent ima neko oboljenje , alergije ,.. Ukupno vreme rada , sa razgovorom , anestezijom i primenom plazma energije je do dva sata.

 

Prednosti novog revolucionarnog plazma litinga

  • U poredjenu sa konvencionalnom hirurskom operacijom ne moze doći do “previse podignutih ” kapaka , jer se prirodni visak minimalno i postepeno koriguje
  • Nema komplikacija ni ostećenja
  • Nema oziljka
  • U poredjenju sa drugim estetskim tretmanima rezultati su efikasniji
  • Rezultati su odmah vidljivi i ostaju dugotrajni
  • Posle potpunog zaceljenja imaćete zadovoljan osmeh na licu.

Sve informacije kao i zakazivanje mozete dobiti pozivom na broj: 064 136 1609 ; takodje moze viber  ili whatsApp.

PRAKTIČNA ŽENA

Derma roller u borbi protiv strija

GALERIJA