Anti aging & Estetic centar Valentina - Dobrodosli

Trajna šminka

Trajna šminka je tehnika ubacivanja pigmentne boje biljno mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem linija i posebnim načinom senčenja.

Ne postoje alergije – kontraindikacije su šećerna bolest, ili transplantovana koža.

Obrve

Od potpunog pomeranja luka, do popunjavanja kroz postojeće dlačice – ali prateći fizionomiju lica – vaše obrve će podariti licu potpuno novi i vedriji izgled.

U salonu ne radimo ništa dok se prethodno oblik obrva ne iscrta kreonom u više varijanti, u cilju usaglašavanja sa željama klijenta.

Studio preferira tehniku “japanska metoda” (iscrtavanje dlačica po dlačica) jer u tom slučaju obrve deluju vrlo prirodno.

Oči

Radi se izvlačenje linijom gornjih kapaka (tkz eye liner) a po želji može i donjih. Mogu ići celom dužinom kapka, a mogu biti delimične. Debljina linija i izbor boje su individualni.

Usne

Kod usana se radi izvlačenje kontura linija usana, ali i popunjavanje cele površine usana (po želji klijenta),  čime se može postići izvesna korekcija usana i izražajnost.  Spektar boja će vam pomoći da izaberete boju koja  najviše odgovara vašem licu i boji kože.

Postojanost boje je individualna i zavisi od metabolizma i starosti klijenta. Traje od 2.5  god (za svetle nijanse) do 5 god (za tamnije nijanse).

 

PRAKTIČNA ŽENA

Derma roller u borbi protiv strija

GALERIJA

Pogledajte nase radove trajne sminke